Bar & Klubb

Metro

Varje onsdag slår vi upp portarna till Lunds bästa onsdagsklubb Metro. Med två barer, två DJ’s, två lounger och ett dansgolv är Metro det givna valet varje onsdag! Här finns något för alla, vare sig du vill ta det lugnt och snacka med polarna över en öl eller om du hellre dansar bort tentaångesten nere i klubben. Uppvisande av medlemskap i Studentlund krävs, Studentlundskvitto funkar fint, samt ID. 60 kr i dörren och alltid halva priset för medlemmar. Öppnar gör vi kl. 22:00 men köandet börjar nog en bra bit innan!

 

Freda Kök & Bar

Med den gyllene kombinationen av ett excellent kök och en bar breddad till max är detta det givna stället att påbörja helgen! Inte sällan kör baren med ett speciellt tema för att gästerna ska få uppleva den dryckeskonst vi utövar på Västgöta Nation. 20 stycken platser släpps kl.11:00 måndagen samma vecka och bokas genom att maila pqs@vgnation.se. Dörrarna öppnar kl. 19:00 men då ringlar kön alltid lång så kom i tid. En avslappnad miljö med ett digert sortiment av väl utvald öl, vinkällare och cocktails i kombination med mat har gjort detta utskott till ett av nationens absolut mest populära!

Professor Pong

 

Professor Pong är den enda riktiga förfestklubben i Lund! Här finns rundpingis, Mario kart, ett tilltaget ölsortiment i baren och hög stämning! Vi har öppet varje fredag mellan 19-24. Inträdet är gratis, så kom hit om du är trött på korridorsförfester, har en passion för rundpingis eller bara gillar den sköna stämningen. Med ett koncept taget direkt från Berlins uteliv är detta en given succé! Vill du hyra konceptet Pong för kick-off eller liknande till din organisation? Maila då pqs@vgnation.se för mer information.

 

Andra evenemang

 

Kvalborg
kvalborgbannerhemsida

För att starta valborgsveckan på bästa sätt bjuder VG tillsammans med grannen Hallands in till en endagsfestival på vår gröna innergård den 29 april. I våras gästade Looptroop Rockers, Vigiland och 1 400 personer vår utomhusscen och när solen gått ner bjöd vi in till klubb med två dansgolv och fem barer! Redan nu pågår förberedelserna för ett ännu större och bättre Kvalborg 2016!

 

Nyckelorden

Baler är något som hör studentlivet till. Nyckelorden är  Västgöta Nations årliga bal i mars månad och är en gammal och fin tradition med trerätters middag, Västgöta Knalle och vals på Grand Hotel. Detta är en kväll man inte vill missa!

 

Jobbarfesten

För att tacka alla fina jobbare som ställt upp och fått våra utskott att gå runt under terminen så bjuder vi in till terminens bästa sittning – Jobbarfesten! Har du jobbat något utskott någon gång under terminen är du inbjuden!