Mat & Restaurang

Oavsett om du är hungrig vid tolvhugget en torsdag, vill ha en festlig sittning, avnjuta en gourmémat eller ha en dignande frukostbuffé  framför dig är du alltid välkommen till oss för att mätta din kurrande mage.

Varje vecka på VG

sittning

De omåttligt populära sittningarna som föregår vår onsdagsklubb Metro är det perfekta stället om du vill fira en tenta, ett födelsedagsbarn eller bara vill hitta på något extra kul med kompisarna! Fördrinken serveras kl. 18:30 och sittningen tar vid kl. 19:00 där du blir serverad en bättre trerättersmeny av vårt excellenta kök. Skicka iväg ett mail till pqs@vgnation.se för att boka platser!

 

lunch

Kl. 12:15 på torsdagar öppnar vi dörrarna för en värmande sopplunch. Soppan serveras med hembakat bröd i massor och avslutas med en supergod dessert – detta för endast 35 kr!

 

freda

Vår omåttligt populära nationsrestaurang är det självklara valet varje fredag, vare sig om du vill ha en avslappnad uppvärmning inför utekvällen eller bara är trött på tacos framför TVn. Här kan du välja mellan tre olika huvudrätter av högsta kvalitet. Bokning av bord görs från och med måndag kl 11:00 den aktuella veckan genom att ringa oss på 046 – 14 59 04, skicka ett mail till bokning@vgnation.se eller droppa förbi expeditionen. Dörrarna öppnar kl. 19:00, vi ses!

 

tiffany

Välkommen till frukost på Tiffany’s! I vår buffé kan du hitta allt från bacon och scrambled eggs till våfflor och smoothies – alltså allt som krävs för att förgylla starten på din lördag! 50 platser finns, Vi öppnar kl. 12:00, men från 11:00 kan man ta plats och koppla av med en kopp kaffe. Kom i tid för att säkra din plats. Ett givet val för en perfekt helg!

American Breakfast

För dagen med mycket uppförsbacke eller om du bara vill skvallra med polarna om helgens begivenheter. På American Breakfast återställer du balansen med utsökt mat och dryck för att göra dig redo för en ny vecka! Kl. 12:00 är du välkommen in och vi kan lova dig att du inte kommer gå här ifrån utsvulten eller med den minsta tendens till huvudvärk. 11:30 släpper vi de 50 platserna innan vi öppnar upp vid 12:00!

Andra evenemang

pirum

Pirum är en upplevese utöver det vanliga. Här serveras du en avsmakningsmeny av handplockade råvaror av högsta kvalité och speciellt utvalda viner. Ett utskott för dig som uppskattar gastronomisk storhet! Endast 40 platser finns att tillgå, så var ute i god tid för att få en kulinarisk smakupplevelse  få förunnat. Pirum har vi endast tre gånger per termin, så håll utkik på Facebook efter datum. Välkommen att njuta!

tapas

Fem gånger per termin önskar vi er välkomna till nationsvärldens enda tapasbar, ¡TapasTorsdag! Låt oss att, till tonerna av salsa och eldig flamenco, förföra dig med flödande sangria, spansk öl och härliga tapasrätter. Vi har 80 bokningsbara platser per tillfälle och dessa biljetter släpps 11:00 torsdagen två veckor innan genom att mejla till bokning@vgnation.se. Så det gäller att vara snabb för att inte missa en kväll i den spanska matpassionens tecken. ¡Bienvenidos!