Novischaktiviteter

Höstens aktiviteter

Välkommen hem-sittning – 25/1. En sittning tillägnad dig som är novisch hos oss. Det kommer bli en kväll fylld av lekar, sång och chansen att lära känna din nya nation och vänner bättre! Efter en härlig trerätters middag tillsammans fortsätter kvällen på vår klubb Metro! Köp biljetter i inskrivningen så fort du kan!

Visboksinsjungningen – 1/2. Novischperiodens andra sittning där visboken ligger i fokus. Det sjungs mycket på sittningar i Lund så ta din chans att lära dig de viktigaste sångerna tillsammans med dina nyfunna vänner! Med mat, dryck, sång och trevligt sällskap så har vi allt som hör en finsittning i Lund till. Vi avslutar med en traditionsenlig utgång på Lunds bästa klubb, Metro. Köp biljetter på expeditionen så fort du kan.

Pubmästerskapen – 3/2. Visste ni om att Hallands och Västgöta bor vägg i vägg med varandra? Visste ni om att Hallands är vår lillasyster som vi alltid retas lite med? Var med och tävla om årets pubmästerskap mot Hallands för att bevisa att storasyster är starkast. Det kommer bli en femkamp som sent kommer glömmas. När vinnaren utsetts fortsätter festen med Professor Pong där det finns beerpong, rundpingis, mario kart och annat som hör till. Avslutar gör vi med utgång på Hallands nation.

Novischfesten – 11/2. Grande Finale! Här är den stora avslutningen som knyter ihop hela novischperioden VT-17. Kvällen består av en pampig sittning, och efter middagen blir det såklart dans och fest in på småtimmarna. Detta vill ni inte missa!