Quratel

Qurator

elin
Elin Söderbergh – q@vgnation.se, 046 – 14 59 04.
Lund och Västgöta Nation har nästan magnetiskt dragit till sig Elin från norra Halland, där hon numera tjänar nationen som Qurator. Hon är nationens ansikte utåt, hon har kontakt med olika myndigheter och tjänstemän, ser till att alla brandlarm och säkerhetsaskpekter är tip-top, och i allmänhet en person dit alla kan vända sig med funderingar och tankar! Är hon inte iväg på möten runtom i Lund är hon nog på expen, eller i Metros långa korridorer!

ProQurator Social

sofie
Sofie Martinsson – pqs@vgnation.se, 046 – 14 59 04.
Som en av (bara) två västgötar i quratelet står Sofie för mycket kulturell konsulterig och dialekttolkning. Utöver det är hon också PQS – ProQurator Social – där hon har hand om nationens mat-och barutskott, alla beställningar, samt alla förmän som det innefattar. Att stå bakom baren och skaka drinkar eller inta köket och laga supergod mat ligger henne varmt om hjärtat, lika mycket som att se andra Lundastudenter njuta av våra utskott och ha det gött! Tveka inte att höra av er till henne om du vill boka sittning, testa på att jobba, eller om du helt enkelt har ett grymt koncept som du skulle vilja se förverkligat!

ProQurator Ekonomi

Fredrik-Schmidt_1
Fredrik Schmidt – pqe@vgnation.se, 046 – 14 59 04.
ProQurator Ekonomi

Notarie

Sara-Samuelsson_1
Sara Samuelsson – notarie@vgnation.se, 046 – 14 59 04.
Sara är hitflyttad från den lilla staden Vänersborg precis vid Värnens kant och är en av två västgötar i Quratelet. Hon informerar gärna den som vill lyssna om Västergötlands många sevärdheter och de dolda pärlor som finns i landskapet.
Sara är nationens Notarie och sysslar med att protokollföra nationens möten, hon har hand om Västgöta Nations alumniverksamthet, nationens arkiv och såklart nationens fantastiska Kulturmästeri som består av Idrottsutskottet, NATU och Teknik.
Har du en idé på en rolig aktivitet som skulle passa nationens medlemmar, frågor om alumniverksamet, frågor om att få spela din musik på något av Västgöta Nations utskott, stipendieutdelning eller någon annan tokig idé – Tveka inte att höra av dig till henne!

PR-chef

hannes
Hannes Dahlberg – prchef@vgnation.se, 046 – 14 59 04.
Äntligen nedflyttad från de småländska skogarna, numera LTH-studerande och PR-chef på Västgöta Nation! Trots avsaknaden på skog och backar är Lund numera hans favoritställe. Som PR-chef har Hannes ansvar för nationens grafiska profil, dess marknadsföring och arbetet i PR-gruppen – bestående av tre fotografer, en IT-förman och en layout-förman. Gillar du att fota vimmelbilder eller designa affischer? Har du en idé som du tror att nationen kan hjälpa till att utveckla? Släng iväg ett mail eller stoppa honom i Metros korridorer, så är han garanterat idel öra!