Höstens aktiviteter

Välkommen hem-sittning – 12/9 - Under denna kväll tas man med på en resa genom de svenska högtiderna midsommar, påsk och jul. Det blir en kväll fylld av sång och dans samtidigt som man får lära sig alla de seder som genomgås under en sittning. Här får du chansen att lära känna din nya familj lite bättre och efter en härlig tvårättersmiddag fortsätter kvällen sedan ner till VGs hjärta, METRO KLUBB!

Idrottsdag - 15/9 - Är du trött efter veckans plugg eller kanske inte riktigt piggnat till efter Välkommen Hem-sittningen? Sparka igång lördagen tillsammans med våra idrottsförmän Albin och Joel som anordnar en fartfylld sportdag. Oavsett om du är en tävlingsmänniska, träningsfantast eller ute efter att träffa nya människor, passar denna dagen perfekt.

Baklänges-sittning - 19/9 - Under denna kväll kommer inget vara som det brukar, efterrätten serveras först och du kommer inte känna igen någon av de andra gästerna. Temat kommer nämligen vara: “Såhär har du aldrig sett mig förut“. Valmöjligheterna är oändliga! Kom i din favoritpyjamas eller färga håret knallrosa. Kanske har du precis vunnit OS-guld i längdskidor? Detta kommer vara en kväll fylld av överraskningar som självklart avslutas med dans på Metro hela natten lång.

Utskottsmingel med NATU - 27/9 - Vill du engagera dig på Västgöta Nation men inte har en aning om i Vill du engagera dig på Västgöta Nation men har ingen en aning om i vilken ända du ska börja? Detta är ett ypperligt tillfälle att ta reda på hur mycket VG har att erbjuda dig! Ta med dina vänner och träffa våra fantastiska förmän, som alla har olika ansvarsområden, och tillsammans driver nationen framåt. Självklart kommer det även finnas fika att smaska på.

Novischfesten – 5/10 - Västgöta Nations alldeles egna NOVISCHFEST! Det sista eventet som sätter pricken över i:et och knyter ihop hela novischperioden hösten 2018! Du och alla dina nyfunna vänner får ta del av en helkväll i Gasquesalen med trerätters middag, supergoda drinkar, underhållning samt fest natten lång (03 släpp)! Biljetter går att köpa i inskrivningen, så sväng förbi för att knipa en plats till höstens största VG- event som du inte vill missa!