Höstens aktiviteter

Välkommen hem-sittning – 6/9 - En sittning tillägnad dig som novisch på Västgöta Nation. Det kommer bli en kväll fylld av lekar, sång och chansen att lära känna din nya familj lite bättre. Efter en härlig trerätters middag tillsammans fortsätter kvällen ner till VGs hjärta METRO! En kväll du inte vill missa!

Idrottsdagen - 9/9 - Är du trött efter veckans plugg eller kanske inte riktigt piggnat till efter Välkommen Hem- sittningen? Sparka igång lördagen tillsammans med våra kära idrottsförmän Emelie och Gustav som anordnar en fartfylld sportdag där du kan ladda upp inför kvällens bravader på bästa sätt. Dagen avslutas med en temasittning och därefter öppnas dörrarna upp till en extrainsatt lördagsmetro!

Maskeradsittning – 13/9 - På den andra sittningen under novischperioden är det inget mindre än maskerad som gäller. Kvällens klädkod är mörk kostym med en liten twist - nämligen en mask. Så ta med dig valfri mask, bara fantasin sätter gränser! Under kvällen på VG kommer det bjudas på mat, dryck och underbart sällskap. Natten dansas därefter in på den bästa klubben i Lund - METRO. Häng med oss på denna fantastiska kväll!

Tornaspelen - 19/9 - Som en uppbyggnad till Novischfesten så möts alla fem nationerna på Tornavägen i en samling aktiviteter och sporter för att sedan utse en vinnare. En årlig tradition som i år försetts med en ny Tornaspels-trofé, så se till att komma till Tunaparken för att hjälpa Västgöta Nation till seger - genom att delta eller heja på - alla är välkomna!

Tornafesten – 23/9. Grande Finale, den stora avslutningen som knyter ihop hela Novischperioden för hösten 2017! Kvällen består av en episk sittning i stora salen i AF-borgen tillsammans med de fem andra nationerna på tornavägen. Efter middagen blir det dans och fest som håller på ändå in på småtimmarna. Den aboslut största festen i Lund under höstterminen med hela 500 (!) sittande gäster, så se till att just Du blir en del av den fantastiska kväll som väntar! Biljetter säljs i inskrivningen under hela Novischperioden.