Vårens aktiviteter

Novisch-Pong - 25/1 - Under denna sprakande afton får alla ni härliga novischer chansen att upptäcka ett av nationens mest populära utskott tillsammans, nämligen Pr. Pong! Enbart för er kommer dörrarna slås upp tidigare, där det bjuds upp till pingis, Mario Kart och gött häng. Bonuspoäng utlovas till de som visar novischförmännen var skåpet ska stå! Som grädde på moset bjuds det på dryck och stans bästa pizza innan portarna öppnas för allmänheten!

Utskottsmingel med NATU - 4/2 - Vill du engagera dig på Västgöta Nation men inte har en aning om i Vill du engagera dig på Västgöta Nation men har ingen en aning om i vilken ända du ska börja? Detta är ett ypperligt tillfälle att ta reda på hur mycket VG har att erbjuda dig! Ta med dina vänner och träffa våra fantastiska förmän, som alla har olika ansvarsområden, och tillsammans driver nationen framåt. Självklart kommer det även finnas fika att smaska på.

Välkommen hem-sittning – 6/2 - En sittning helt på engelska, tillägnad dig som novisch på Västgöta nation. Det kommer bli en kväll fylld av VGs mytomspunna mat, sång och dans. Du får även chansen att lära känna din nya familj lite bättre! En pangförfest ordnas av ert nya gäng i faddergrupperna! Efter en härlig trerättersmiddag fortsätter kvällen ner till VGs hjärta, klubben METRO!

Novischfesten – 13/2 - Pricken över i:et, sista droppen, LA GRANDE FINALE! Detta sista event knyter ihop hela novischperioden för våren 2019! Kvällen består av en härlig sittning tillsammans i AF-borgen där vi minns novischperioden i all dess glans och ära. Denna fantastiska kväll avslutas på vårt favoritdansgolv: METRO. Passa på att hänga med dina nya vänner, kolla in AF-borgen, ät gott och bara ha så kul du bara kan.