Anmälan till jobbarlag Metro VT24

I vår kommer Västgöta nation att ha jobbarlag för vårt utskott Metro och vi vill ha just dig!

Vi kommer inom kommande månad att ha en öppen anmälan för alla som är intresserade och som vill engagera sig i arbetet. Det krävs ingen intervju eller förkunskap utan bara ett genuint intresse att engagera sig med andra studenter under onsdagar då Lunds bästa nattklubb hålls.

Tanken med konceptet är inte att man jobbar varje onsdag framöver utan att man som lag jobbar var 3:e onsdag. Detta innebär att man 2 av 3 onsdagar kan festa tillsammans med sina vänner eller med sitt jobbarlag.

Utöver att detta blir en grupp där man skapar en sjukt bra vänskap kommer ni som jobbarlag att ha stjärnajobbarstatus från och med att ni har börjat jobba. Vad innebär detta? Jo, det innebär att ni kommer att ha köföreträde och gratis inträde på VGs klubb varje onsdag som ni inte jobbar och detta gäller hela terminen ut! Dessa förmåner dras dock in om du inte kommer till dina arbetspass.

Utöver stjärnjobbarstatus kommer ni även att få ta del av både tacksittningar eller matbiljetter efter varje pass som ni har jobbat samt en sjukt kul jobbarfest i slutet av terminen med alla jobbare tillsamans.

Det finns nog inte en bättre deal i Lund just nu så ta chansen att vara en del av Lunds bästa nation och ha möjligheten att njuta varje onsdag av ett kokande hett metro, skriv upp er för ett jobbarlag här.

* Det finns ett begränsat antal med platser i jobbarlagen, först till kvarn gäller.