Gå med i Västgöta Nation

Kära novisch och student, Du har nyss gjort ditt livs näst bästa val – Lund som studiestad! Men nu står du just inför ditt livs absolut viktigaste val – valet av den nation som du förtjänar!

För att ha möjlighet att bli medlem måste du först registrera dig på Studentlund med din anmälningskod (ex. LU-xxxxx) som du hittar på ditt antagningsbesked och personnummer.

När det väl är gjort är det bara för dig att komma hit till oss på nationen med ditt antagningsbesked som visar att du kommer att studera på Lunds universitet samt legitimation. Här skriver vi in dig i nationen och du får möjlighet att anmäla dig till våra novischaktiviteter. Du får samtidigt chansen att fråga alla de frågor du kan tänkas ha över en kopp kaffe om så önskas. När du skrivits in beställs ditt studentkort som ger dig full tillgång till Lunds alla fantastiska nationer. Under novischperioden har vi öppet alla vardagar 10-18.

Genom att bli medlem i Västgöta Nation får du ta del av ett utbud som spänner från dunkande dansgolv, till lyxrestaurang, idrottsevents, baler, lunch, middag, brunch till bostäder och stipendier! Du kan ta del av en mötesplats med studenter från universitets alla olika utbildningsområden och en plats där din studietid blir så mycket mer än bara det du lär dig i skolbänken! Vi ser fram emot att träffa dig, välkommen hem!