Kära Novish!

Varmt välkommen till Lund och framförallt – Västgöta Nation! Våra namn är Susanna, Cajsa och Alexander och i vår är vi era Novischförmän och vi ska lära er allt vi kan (Japp, det kommer gå ganska fort men vi är väldigt roliga att hänga med även efter detta, lovar). Vi tvivlar inte en sekund på att du kommer trivas i Lund men för att verkligen hitta hem i denna livliga studentstad är det viktigt att välja en nation som passar dig. Vi på Västgöta Nation är kända för att vara en stor familj med ett stort hjärta och vi hoppas att du vill vara en del av den.

Om det är någonting du undrar över så tveka inte med att höra av dig till oss på nationen@vgnation.se. Vare sig det handlar om boende, studier eller studentliv så finns vi här för att välkomna dig till vår fina familj! Vår novischperiod drar igång den 24/8 och kommer vara fullspäckad med roliga aktiviteter! Vi kommer att hålla igång inskrivningen ända till den 21/9. Vi ses, välkomna hem!

Klicka på länken för att vet mer om: ”Hur du går med i Västgöta Nation”.

Ta dig gärna även en titt på våra Novischaktiviteter här! Hälsningar från era novischförmän Susanna Thorén, Cajsa Ohlsson och Alexander Hantelis!

Välkommen Hem!

ny-i-lund.jpg