Stort grattis till antagningen vid Lunds universitet

~English below~

Vi på Västgöta Nation vill gratulera alla er som har blivit antagna till studier vid Lunds Universitet och samtidigt hälsa er varmt välkomna till vår fina studentstad. Som ny student i Lund har du en fantastisk tid framför dig och genom engagemang i nationslivet kan din tid här bli ännu bättre!

Under hösten på Västgöta Nation kan du varje onsdag besöka vår populära onsdagsklubb, METRO, där du kan mingla i vår lounge eller svänga loss på dansgolvet till grym musik. På torsdagar bjuds det på god sopplunch och under fredagskvällen kan du antingen avnjuta en mysig middag på vår restaurang, Freda’ Kök och Bar, eller ha den perfekta förfesten på Pr Pong, där du bland annat finner Mario Kart, pingis och hembakade minipizzor. Under lördagar och söndagar stundar våra två bruncher, Tiffany’s och American Breakfast, där du återhämtar dig från kvällen innan och laddar du upp för ny pluggvecka! Tapas Torsdag och gourmetrestaurangen Pirum äger rum på utvalda datum under terminen, se till att hålla ögonen öppna!

Genom att vara aktiv på Västgöta Nation ges du möjlighet att få utlopp för din kreativitet, träffa nya vänner och skaffa dig erfarenheter du inte kunnat få någon annanstans. Vill du engagera dig i nationen har vi garanterat något som passar dig, oavsett om du har tidigare erfarenheter eller inte inom t. ex. mat, bar, idrott eller fotografering! Sväng förbi vår inskrivning som startar den 21 augusti så berättar vi mer!

Vi hoppas att få se just dig här på nationen i höst,

Välkommen hem!

Soliga sommarhälsningar,

Qurator, Joakim Cedergren


Västgöta Nation would like to congratulate all the newly accepted students at Lund University and give you a big welcome to our beautiful city! You have great times ahead of you and by taking part of the activities at the nations you will experience an even bigger part of the student city that is Lund!

This fall at Västgöta Nation will include our popular night club called METRO, a place where you can hang out in the lounge area our dance til’ you drop on our great dance floor. We will also host a soup lunch each Thursday and each friday you can choose between eating a quality dinner at our restaurant Freda’ Kök och Bar or enjoy a great night at our pub Prof. Pong which includes Mario Kart, ping pong and homemade mini-pizzas. During weekends, we are open for brunch both Saturday and Sunday where you can recharge for a new week. We will also host some special events like our gourmet restaurant Pirum and the Spanish influenced restaurant Tapas Thursday so stay on the lookout for them!

When you take part of our activities and helping out at the nation you have a great opportunity to be creative, find new friends and gain experience you don’t find anywhere else. If you would like to be part of this, please come by our admissions office that opens up at the 21st of August and we will tell you all there is to know!

We look forward to meeting you,

Welcome Home!

Sincerly

Joakim Cedergren, Qurator