Utlysning av fyllnadsval för förmannaposter höstterminen 2017

Härmed utlyses följande förmannaposter till fyllnadsval för höstterminen 2017: Freda’ Kök-förman (1 st) och Professor Pong-förman (1 st).

Freda’ Kök-förman

Som Freda’ Kök-förman har du ansvar för köket på vår fine-dining restaurang var tredje vecka. Du förväntas att sätta en meny bestående av tre huvudrätter (kött, fisk och vegetarisk) samt en efterrätt. Tillsammans med dina jobbare och Freda’ Bar-förmannen samarbetar ni för att ge gästerna en god helhetsupplevelse.

Professor Pong-förman

Som Professor Pong-förman har du ansvar för vår fredagspub var tredje vecka. Du ansvarar för baren och tillsammans med ett mindre jobbarlag serverar ni öl, lagar pizzor och har hand om garderoben. Utöver det är det viktigt att skapa en mysig atmosfär och en god upplevelse för samtliga gäster.

Är du intresserad av att söka eller vill nominera en vän, skicka ett mail till q@vgnation.se senast onsdagen den 30 augusti.